Find your villa

Costa Brava, Spanje

Costa Brava, de 'Ruige Kust' van Spanje

Talloze baaitjes, strandjes en indrukwekkende rotspartijen: de naam 'Ruige Kust' is er niet voor niets. De Costa Brava biedt een van de mooiste kustlijnen aan de Middellandse zee!

Gebied

De Costa Brava loopt vanaf de Franse grens tot Blanes. Vanaf Blanes volgt de Costa Dorada, welke tot Barcelona loopt. De Costa Dorada is duidelijk vlakker, met minder kleine baaitjes. Gelegen aan de uitlopers van de Pyreneeen geeft een heuvelachtig en vruchtbaar landschap, uitlopend in de Middellandse Zee. Door het heuvelachtige landschap zijn er prachtige uitkijkmomenten over de Middellandse Zee, omzoomd door het vele groen wat kenmerkend is voor de Costa Brava.

Klimaat

De Costa Brava staat bekend om zijn prettige klimaat. Lekker warm in de zomer, heerlijk voorjaar en herfst. In het gebied rondom Lloret de Mar heerst een eigen micro klimaat, wat zorgt voor een nog prettiger voor- en najaar. Ook valt er duidelijk minder regen, en blijven temperaturen vaak rond een aangename 20-25 graden hangen. De befaamde 'Terramontana', een koude wind vanuit de Pyreneeen, kan dit gebied slechts soms bereiken.

Alquilar casas España: La alternativa perfecta y lujosa al hotel!

Más y más gente deciden por pasarse sus vacaciones en una de nuestras casa lujosas. Disfrutar de la libertad y la privacidad en su propia casa de vacaciones es una decisión lista sin gastos del propietario! CostaCabana se ocupa de que todas las casas privadas estén equipadas bien y si necesario CostaCabana ofrece ayuda sobre el terreno. Eso es como podemos ofrecerles vacaciones fenomenales en esas casas de vacaciones maravillosas.

Casas de vacaciones con piscina privada, alojamientos muy cerca del mar, apartamentos lujosos cerca del centro.