Find your villa

Tossa de Mar

Prachtig dorpje aan de Costa Brava, Spanje

Zon, zee, strand, lekker eten aan een van de mooiste kusten van Spanje. Bij Tossa de Mar is veel van de authentieke sfeer van weleer bewaard gebleven. De vele restaurantjes bieden lekkere Spaanse gerechten.

Urbanisaties

De villawijken rondom Tossa de Mar worden urbanisaties genoemd. De grootte en ligging van deze urbanisaties verschillen onderling behoorlijk. Hieronder hebben wij getracht de meeste te beschrijven.

Santa Maria Llorell

Santa Maria Llorell is gebouwd rondom zijn eigen baai aan de Middelandse Zee. Vlak bij Tossa de Mar, met zijn eigen prive strand. De urbanisatie is zeer verzorgd, met veel groen. Tennisvelden, restaurant en een supermarkt zijn aanwezig op de urbanisatie.
Santa Maria Llorell is een 'gated community', dat wil zeggen dat de urbanisatie niet zomaar toegankelijk is voor een ieder. De urbanisatie is daarmee zeer veilig.

Alquilar casas España: La alternativa perfecta y lujosa al hotel!

Más y más gente deciden por pasarse sus vacaciones en una de nuestras casa lujosas. Disfrutar de la libertad y la privacidad en su propia casa de vacaciones es una decisión lista sin gastos del propietario! CostaCabana se ocupa de que todas las casas privadas estén equipadas bien y si necesario CostaCabana ofrece ayuda sobre el terreno. Eso es como podemos ofrecerles vacaciones fenomenales en esas casas de vacaciones maravillosas.

Casas de vacaciones con piscina privada, alojamientos muy cerca del mar, apartamentos lujosos cerca del centro.